Pakkekaos

Endelig Afrika!!!!

img_0008Efter en uendelig lang rejse, lykkedes det os omsider at komme til Kenya tidligt torsdag morgen. Vi fik heldigvis ret hurtigt visum allesammen, og al vores bagage kom med det samme, så det var ret heldigt. Vores chauffør kom og hentede os, og kørte os den lange vej mod højskolen. Jeg sov hele vejen, da jeg nærmest ikke fik noget søvn på flyet. Endelig ankom vi så til højskolen. Vi blev indlogeret på vores sovesale, og efterfølgende fik vi en rundvisning på højskolen. Højskolen består af to platforme med sovesale, køkken, undervisningslokaler, computerrum og hyggerum, så det er ret fint. Udover os seks danskere bor her også en flok andre højskoledeltagere. Langt de fleste af dem kommer fra hele Afrika, men der er også tre danskere. Det er vildt hyggeligt at der er så meget liv! Efter rundvisningen blev vi introduceret for alle underviserne. De virker ret flinke, så det skal nok blive sjovt. Derefter fik vi så en rundvisning på hele campussen. Udover de to platforme deler vi campus med en pigeskole, og derudover bor alle de ansatte også her, så det er nærmest en lille landsby, hvor køer, hunde, katte, høns og gæs bare render frit rundt – Super hyggeligt! Og for at gøre det hele endnu bedre, så er campussen beliggende midt i den afrikanske bush, med den lækreste udsigt, og med lokale stammer boende omkring os!
Fredag var vi på tur rundt i området, hvor vi besøgte tre lokale stammer. Det var super spændende, men også utrolig hårdt, for det var jo åbenlyst, at de er meget fattige. De boede alle i bittesmå lerhytter og havde dyr rendende omkring. Det var virkelig “the real Africa!”
I dag har vi ingen undervisning, så vi er taget ind til byen Nanyuki. I skrivende stund sidder vi også spise morgenmad, og efterfølgende vil vi gå på opdagelse i byen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkekaos