Ready for Africa!

Pakkekaos

kenya-tanzania-headerShiiiiit mand, nu er det rent faktisk ved at være nu! Synes det var i går jeg jublede over, at der “kun” var 100 dage tilbage. Men nu er det faktisk allerede i morgen, jeg smutter til København, og på onsdag vi så flyver til Kenya. De sidste dage er gået med at få købt de sidste ting, og i dag lykkedes dig mig så endelig, dog ved hjælp af lidt vold og stærk vilje, at få mast alle mine ting ned i de to rygsække. Pyha, jeg var godt nok lidt nervøs en overgang for, om jeg kunne få plads til det hele, men det lykkedes – gud ske tak og lov for det!

Dagen i morgen skal tilbringes ved min moster og onkel i København, og mandag og tirsdag er der forberedelseskursus på Mellemfolkeligt Samvirkes platform, så vi lige kan lære hinanden at kende, og blive forberedt på at tilbringe nogle måneder i Afrika.

Glæder mig utrolig meget til at komme afsted, men det bliver godt nok hårdt at sige farvel til familien og Stine i morgen.
Måske laver jeg et enkelt indlæg imens jeg er i København, men ellers bliver det næste fra Kenya!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for Africa!