Børnelege og festival

Sleepover og madlavning ved lokal familie

img_0159

Søndag eftermiddag skulle vi to og to ud og besøge en lokal familie. Amalie og jeg blev fulgt op til den familie, vi skulle besøge. Familiens hus ligger et lille stykke fra platformen, og består af en hovedbygning af ler gå samt et lillebitte køkken. Ungerne var allerede løbet os i møde, og uden for huset, stod moren og ventende på os. Morens navn er Nancy og hun er 24 år gammel. Hendes mand bor ikke i huset, da han arbejder udenbys, men parets tre børn boede der. Ungerne var supersøde, og specielt de to ældste William på 9 og Diana på 7, var ret vilde med os. Den yngste datter, Delphina var dog lidt bange for os. Gætter på at hun ikke er vandt til hvide. Ret hurtigt efter ankomsten, var det tid til at gå igang med madlavningen. Vi blev sat til at ordne klar, og imens der blev tændt op i ildstedet i køkkenet, legede vi med ungerne samt de mange nabounger, som var strømmet til. Favoritten blandt ungerne var boldspil, med en lillebitte bold lavet af plastik og hvad de ellers lige havde kunnet finde. Derudover var tøserne ret vilde med vores lyse hår, og da jeg hev mit kamera frem og gav det til ungerne, gik de helt amok. Det var virkelig sjovt. Da maden endelig var klar, satte Amalie og jeg os ind i huset og spiste. Huset var overraskende pænt. Huset bestod af et stort rum, som både var stue, spisestue og så var soveværelset kun adskilt fra resten med et tæppe. Da vi havde spist, blev ungerne kaldt ind, og så var det deres tid til at spise. Mens de sad og spiste, kom 3-4 mennesker udover os og hendes egne børn, og spiste hendes mad. Ret sejt at en kvinde, der tydeligvis ikke har særlig mange penge bare tog sig af nogle af naboerne!!

Da ungerne var færdige med at spise, var klokken halv syv-syv, og der var fuldstændig mørkt udenfor, så vi kunne ikke være ude længere. Indenfor var det eneste lys en lille cykellampe, og underholdning var der intet af, så vi kunne bare sidde og kigge ud i luften mens vi ventede på at klokken blev otte, så vi kunne komme i seng. Vi sad og snakkede med familien. Moren var ret god til engelsk, og hun fandt det lige saa spaendende at sporge ind til vores hverdag og kultur, som vi fandt det at sporge ind til deres. Da klokken blev otte, var det saa tid for hele huset at komme i seng. Der blev redt en >seng< til os paa stuegulvet (eller dvs. der var intet gulv i huset, saa vi laa egentlig bare paa jorden), bestaaende af et par tomme papirsaekke og de tynde hynder, som laa paa sofaen. Her tilbragte vi saa hele natten. Det var ikke saa nemt at sove, for der var ret koldt, og saa var der utrolig mange hunde og hyaener, som goede og hylede. Selvom det ikke var saa komfortabel en nat, saa var det virkelig en spaendende oplevelse!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnelege og festival